Yoga & Corona


Mijn naam is Merel Krijgsman en als founder van Blackbird Yoga neem ik de gezondheid en veiligheid van mijn cliënten uiterst serieus. Als vanzelfsprekend respecteer en volg ik de richtlijnen en het advies van de overheid en het RIVM.


Mondkapje en/of handschoenen

Als het veiliger voor je voelt wanneer ik een mondkapje en/of handschoenen draag tijdens de yogales bij jou thuis, respecteer ik dat en zal ik daarvoor zorgdragen.

1,5 meter afstand waarborgen

De 1,5 meter afstand is gemakkelijk te waarborgen omdat ik je op een eenvoudige manier, mondelinge aanwijzingen geef. Bovendien doen we de oefeningen samen, dus op veilige afstand sta ik model.


  

Gezonde leefstijl. Juist nu!

In tijden waarin je spanning, stress, of misschien wel verdriet ervaart, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zorgdragen voor een gezonde leefstijl en een prettige balans tussen inspanning & ontspanning.

Yoga is een krachtige manier om een basis te leggen voor balans en verbinding. Daarnaast draagt yoga bij aan een belangrijke mate van flexibiliteit, mobiliteit en een goede conditie. Het is essentieel om je lichaam krachtig te houden, zodat je weerstand kunt bieden tegen het virus.

Bovendien kunnen yoga en meditatie je ondersteunen en een positieve bijdragen leveren in tijden van verandering, onzekerheid of misschien wel verlies en je begeleiden om door de situatie heen te gaan. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen