Over Blackbird Yoga

Yogi 

Mijn naam is Merel Krijgsman, founder van Blackbird Yoga. Mijn interesse in yoga begon al op jonge leeftijd. In het voorjaar van 1998 stapte ik voor het eerst de yogaschool van Zita Hrach op de Hogewoerd in Leiden binnen. En de liefdevolle kracht van yoga die ik toen direct ervaarde, is voor altijd gebleven. Naast yoga heb ik nòg drie lievelingsliefdes: namelijk mijn vriend Björn, onze hond Guus en mijn geboortestad Leiden waar ik in 1977 ben geboren.


 Yogi & Yoga student 

In 2014 ben ik de 3-jarige opleiding tot Hatha yogadocent begonnen bij Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Fiore Osmose Yoga is in 1985 opgericht door Bernadet Fretz en stond bekend als Nederlands Opleidingsinstituut voor yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling. Ik voel heel veel dankbaarheid voor haar inspiratie en evenzoveel dankbaarheid voor alle warme begeleiding van haar dochter Fleur Fretz gedurende mijn yoga pad en haar fijne bemoediging tot blijvend zelfonderzoek.

Yogi  & Yoga docente

Als Personal Yoga Trainer bied ik yogales aan huis in een setting 1- op 1, duo of in kleine groepjes. Ik richt me op het belang van het individu. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan centraal. Vanuit jouw motivatie, wensen en verwachtingen, ontvang je persoonlijke begeleiding tijdens de yogalessen welke speciaal voor jou zijn samengesteld. Sleutelwoorden en karakteristiek aan mijn yogalessen zijn zachtheid & kracht, een fijn ritme en een gedisciplineerde regelmaat. Ik vind het belangrijk dat je je gemakkelijk voelt en ik draag daar op een eigen manier graag aan bij. 


 


 


Drijfveren

Yogales op maat gemaakt. Zorgvuldig en met veel plezier gevormd, ontvang je gepaste begeleiding. Wanneer persoonlijke omstandigheden of wensen daarom vragen. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om te kiezen voor privéles. Voor de beeldvorming en vanuit eigen ervaring een schets van motivaties. Ter inspiratie en inzicht.


 Extra aandacht & zorg bij lichamelijke beperkingen

Of de lichamelijke beperkingen nu permanent zijn of dat er sprake is van een blessure. Privé yogales kan precies zijn wat je nodig hebt om jouw yoga beoefening, in je eigen tempo, door te laten gaan. Zodat je zowel lichamelijk als mentaal, fit en krachtig blijft.

Bemoediging & navigatie met de hulp van jouw persoonlijke yogacoach

Ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en altijd begeleid worden door een vaste yogadocente. Een eenvoudige manier om tijd voor jezelf te reserveren en een comfortabele benadering om jouw yogabeoefening te verdiepen. In een fijn ritme en gedisciplineerde regelmaat aan de slag met jouw persoonlijke doelen. En dat kan allemaal gewoon bij jou thuis in de huiskamer of elders in huis.  

Extra verdieping & ondersteuning naast psychotherapie

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar de psycholoog of psychotherapeut gespecialiseerd is en de aandacht richt op jouw geestelijke gezondheid, kan privé yogales een prachtige ondersteuning bieden op lichamelijk en zielsniveau. Het beoefenen van yoga-, ademhalings-, ontspanningsoefeningen en meditatie. Wanneer je het gevoel hebt dat je de verbinding kwijt bent. Yoga als levensstijl, een continue proces, waar je ook staat, het brengt je altijd weer terug bij jezelf.  


 
 
 
 
E-mailen
Bellen