Privé yogalessen aan huis

De privé yogales van Blackbird Yoga richt zich op het belang van het individu. Deze yogales wordt dan ook afgestemd op jouw persoon. Jij krijgt de volledige aandacht en jouw behoeften en wensen staan centraal. Vanuit jouw motivatie, wensen en verwachtingen ontvang je privé yogales bij jou thuis, op je werk, of wanneer het lekker weer is misschien wel in een park of op het strand. Zolang de omgeving maar rustig is, en veilig voor jou voelt.

Yoga is voor iedereen en daarom kan iedereen profiteren van alle benefits die yoga kent. Een privé yoga les aan huis specifiek afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden is een fijne, veilige en een zeer doeltreffende manier om een gezonde yoga gewoonte te ontwikkelen.


                                                                              Waarom thuis yoga

 


Door thuis privé yogalessen te volgen, ervaar je hoe handig, comfortabel en flexibel dit kan zijn. Door in de vertrouwde thuisomgeving yoga te beoefenen is er alle tijd en ruimte om yoga poses te oefenen en krijg je de persoonlijke aandacht die je niet gauw in grotere groepslessen zult ervaren.

Yoga voor beginners

Binnenstappen bij een yogaschool kan voor een beginnende yogi best onwennig of misschien wel oncomfortabel aanvoelen. Door een privéles yoga thuis te volgen leer je de verschillende basishoudingen in een vertrouwde omgeving en word je in ieder geval niet overweldigd zoals je dit bij grote groepslessen kunt ervaren. In jouw eigen tempo werken aan flexibiliteit, lichamelijke & geestelijke bewustwording, kracht en innerlijke rust om jouw yogales zo bevredigend als mogelijk te maken.

 Flexibiliteit

Je hebt een drukke agenda met wisselende beschikbare momenten voor yoga. Bij yoga aan huis bepaal jij wanneer het tijd is voor yoga in plaats van andersom. Je hebt de beste motivatie wanneer jij bepaalt wanneer het tijd is voor yoga en dat geeft uiteindelijk veel meer voldoening. Ik kom bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving of misschien wel op een fijne plek op je werk. Als jij je er comfortabel voelt is dat alleen al pure winst.


Ervaren Yogi's

Voor yogi’s die al wat meer bedreven zijn biedt een privéles yoga aan huis een kans om je yoga beoefening te verdiepen en je te laten inspireren. Samen bespreken we waar jij graag de nadruk op wilt leggen.  


Yoga in kleine groepen

Wil je wel eens met je partner of clubje vrienden yoga ervaren? Naast 1-op-1 yogales geef ik ook yogales aan duo’s en kleine groepjes. Wederom bij een van jullie thuis, misschien bij mooi weer wel in de tuin of in een park in de buurt. Ervaar samen met mensen die je kent en vertrouwd de kracht van Yoga. Je motiveert elkaar en de ervaring leert dat het ook ontspanning en gezelligheid brengt.


 

 


Welke vorm van Yoga?

De yogales is altijd op maat gemaakt. Zorgvuldig en met veel plezier gevormd, ontvang je gepaste begeleiding. Hatha yoga leent zich bij uitstek hiervoor.

Klassieke Hatha Yoga & een eigentijdse invulling

Yoga is veel meer dan de bekende yoga poses waarbij je spieren stretchen. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het doel van Hatha-yoga is beheersing van het lichaam, zodat we vat krijgen op ons denken en voelen. Hatha-yoga maakt de energieën van de mens op een krachtige manier vrij. De belangrijkste methoden in de Hatha-yoga, en welke je ook terugvindt in mijn lessen, zijn de asana’s (lichaamshoudingen), de pranayama’s (ademhalingsoefeningen) en ten slotte meditatie. Met de aandacht gericht op het beheersen van de zenuwenergiën en de vitale energieën (levenskracht) voor het vergroten van je mentale bewustzijn.


Wat heb je nodig voor je yogales?

Het enige wat je nodig hebt om ontspannen de yogales te starten is een yogamat, een fleece dekentje en comfortabele kleding. 

Verder zou het fijn zijn als je in het bezit van een meditatiekussen maar deze kan eventueel ook worden meegebracht door Blackbird Yoga (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). 

Verder vind je het misschien fijn om een oogkussentje te gebruiken voor bij de eindontspanning. Tarieven

Proefles 1 uur - 1 tot max. 3 personen                    EUR 60,-

Les 1 uur - 1 tot max. 3 personen                             EUR 60,-

Les 1 uur – 4 tot max. 6 personen                            EUR 75,-

Les 1 uur – 7 tot max. 10 personen                          EUR 87,50

Bedrijfsyoga - 10 personen                                       EUR 100,- (richtlijn)

 

Yoga workshop - 10 personen                                  EUR 100,- (richtlijn)


 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

Maak een afspraak 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen