Tarieven & gebruik

 

Proefles 1 uur - 1 tot max. 3 personen                                 EUR 60,-

Les 1 uur - 1 tot max. 3 personen                                         EUR 60,-

Les 1 uur – 4 tot max. 6 personen                                        EUR 75,-

Les 1 uur – 7 tot max. 10 personen                                      EUR 87,50

Bedrijfsyoga - 10 personen                                                   EUR 100,- (richtlijn)

Yoga workshop - 10 personen                                              EUR 100,- (richtlijn)

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. 


Ten gunste van de kwaliteit en het beste resultaat, werkt Blackbird Yoga met cliënten die op zoek zijn naar een yogadocent die hen op wekelijkse of regelmatige basis lesgeeft en begeleidt. Tevens is het mogelijk om een reeks van lessen af te nemen. 

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken tot 24 uur ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wanneer je niet tijdig afbelt of mailt, dan zal Blackbird Yoga helaas genoodzaakt zijn om de gereserveerde tijd bij je in rekening te brengen. 


Privé- of duo – voordat we aan de slag gaan

  •  Online kennismaken. Nadat we elkaar kort hebben gesproken via de mail of telefoon, plannen we een afspraak in voor een online intakegesprek. Dit gesprek zal ongeveer 15 minuten duren. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, verwachtingen en andere onderwerpen die van invloed kunnen zijn voor de samenstelling van de yogales.
  •  Proefles. Na het online intakegesprek plannen we de eerste yogales in. Wanneer de les je goed bevalt, je een klik van vertrouwen voelt en je mij als jouw yoga coach wilt inzetten, dan maak ik een overzicht van wat we besproken hebben zodat we een richting hebben om naar toe te werken. Uiteraard beweegt deze richting mee al naar gelang de behoefte en gewijzigde omstandigheden.  

 N.B. De yogalessen kunnen thuis worden gegeven, maar bijvoorbeeld ook in een fijne ruimte op je werk.

 

Kleine groepjes – voordat we aan de slag gaan

  • Kennismaken. Nadat ik één van jullie kort heb gesproken via de mail of telefoon, stuur ik alle deelnemers een vragenlijst per e-mail. De uitkomsten van alle wensen, verwachtingen en andere onderwerpen die van invloed kunnen zijn op de invulling van de yogales, gebruik ik als inspiratie voor het samenstellen van de les.
  • Proefles. Nadat ik de vragenlijsten retour heb ontvangen, plannen we de eerste yogales in. Wanneer de les jullie goed bevalt, jullie een klik van vertrouwen voelen en jullie mij als jullie yoga coach willen inzetten, dan maak ik een overzicht van wat we besproken hebben en wat ik heb ontvangen zodat we een richting hebben om naar toe te werken. Uiteraard beweegt deze richting mee al naar gelang de behoefte en gewijzigde omstandigheden.  

 N.B. Drukke agenda’s? Wees creatief! Bijvoorbeeld: Je neemt een reeks van 10 lessen af voor 5 personen terwijl jullie groepje uit 7 personen bestaat. Jullie betalen Blackbird Yoga EUR 72,50 per les maar onderling betalen jullie naar rato, zodat jullie geen geld “verspillen”.

  

Yoga workshop – voordat we aan de slag gaan

  • Kennismaken. Samen met de aanvrager bespreek ik online of per telefoon, de wensen en de externe factoren die van invloed kunnen zijn op de samenstelling van de workshop. Wat is de gelegenheid? Wat is de setting van de groep? Welke locatie willen jullie gebruiken?
  • Offerte op maat. Nadat ik alle informatie van de aanvragen heb ontvangen, maak ik een offerte op maat waarna we de vervolgafspraken kunnen maken.

 

Bedrijfsyoga – voordat we aan de slag gaan

  • Werkkostenregeling. De werkgever kan via de Werkkostenregeling (WKR) onbelaste vergoedingen aan de werknemers geven. Op de website van de Rijksoverheid kun je hierover meer informatie vinden.
  •  Kennismaken. Samen met de werkgever bespreek ik online de wensen en de externe factoren die van invloed kunnen zijn op de samenstelling van de lessen. Wat is de verwachte samenstelling en continuïteit van de groep? Welke locatie willen jullie gebruiken en is er wel of geen materiaal aanwezig?
  • Offerte op maat. Nadat ik alle informatie van de werkgever heb ontvangen, maak ik een offerte op maat waarna we de vervolgafspraken kunnen maken.

    


 
 
 
 
E-mailen
Bellen