Yoga op maat met Blackbird Yoga 

- Leiden,  Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Warmond, Noordwijk, Katwijk  -  

adem, beweeg en voel - alle aandacht voor jezelf

Gezien en gehoord worden zijn universele basisbehoeften van de mens. Vanuit deze overtuiging is Blackbird Yoga -yoga met een persoonlijke begeleiding- tot stand gekomen. Met mijn lessen en op mijn manier draag ik graag bij aan dat wat jij zoekt - klein, groot, een momentopname of een trigger voor iets blijvends.Wie is Blackbird Yoga

Ik ben Merel Krijgsman, founder van Blackbird Yoga. Als Personal Yoga Trainer bied ik yogales aan huis in een setting 1-op-1, duo of in kleine groepjes. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot yoga instructeur. Lees meer over mijn verhaal en het ontstaan van Blackbird Yoga.


Comfort & ongedwongenheid

Yogales op maat gemaakt. Zorgvuldig en met veel plezier gevormd, ontvang je gepaste begeleiding. Wanneer persoonlijke omstandigheden of wensen daarom vragen. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om te kiezen voor privéles. Voor de beeldvorming en vanuit eigen ervaring een schets van motivaties. Ter inspiratie en inzicht.Blackbird Yoga heeft haar roots in Leiden liggen. Blackbird Yoga heeft bewust geen eigen locatie. Het unieke van Blackbird Yoga is dat ik bij jou thuis kom. Als alternatief kunnen de lessen op een rustige plek op jouw werk gegeven worden of bijvoorbeeld thuis in jouw tuin, een park om de hoek of op het strand. Mijn klanten zitten in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar en de kustplaatsen Katwijk en Noordwijk.


Mijn aanpak


Met thuis yoga lessen van Blackbird Yoga staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Jij bepaalt waar en wanneer je volgende yogales is. Of je nu beginner bent of juist op zoek bent naar verdieping, jij geeft aan wat je nodig hebt om voldoening te halen uit de yogales.

Nadat we hebben kennisgemaakt plannen we een online intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Al praktiserend komen we tot een prettige flow waarin jij je yoga dromen en ambities kunt verwezenlijken.

Referenties

Zodra Merel binnenkomt, ga ik al in de zenstand. De rust die ze uitstraalt is heel fijn. De lessen worden opgebouwd in series waarbij oefeningen meerdere weken herhaald worden en dat je....

Lees meer over het verhaal van Esther

Merel creëerde een plek in huis waar het warm en comfortabel aanvoelde en in combinatie met haar aangename en rustige stem lukte het mij steeds beter om de rust in mezelf te vinden. Door middel van ....

Lees meer over het verhaal van Linda

Ik volg al een aantal jaren privé yogales bij Merel. Merel geeft je een warm welkom en het voelt al snel heel vertrouwd. De yogalessen worden op een rustige en hele prettige manier gegeven. 

Lees meer over het verhaal van CathelijnTarieven

Proefles 1 uur - 1 tot max. 3 personen                                 EUR 60,-

Les 1 uur - 1 tot max. 3 personen                                         EUR 60,-

Les 1 uur – 4 tot max. 6 personen                                        EUR 75,-

Les 1 uur – 7 tot max. 10 personen                                      EUR 87,50

Bedrijfsyoga - 10 personen                                                   EUR 100,- (richtlijn)

Yoga workshop - 10 personen                                              EUR 100,- (richtlijn)


Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

Op de Tarieven & gebruik pagina vind je de volledige aanpak en tarieven beschreven.Maak een afspraak

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen